A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. Az xVideo.hu Online áruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a következő hivatkozáson éri el, kérem kattintson ide: Általános szerződési feltételek

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések jelen feltételek végén külön mellékletben találhatóak meg.

Egyéb feltételek

Az xVideo.hu Online ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában az xVideo Online a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

 1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
 2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
 3. A xVdieo.hu a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az xVideo.hu és a MyActionCam, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
 4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon szaküzleteinkben, vagy szerződött futáraink által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméke(ke)t. A terméket weboldalunkon keresztül elektronikusan, kiszállítás esetén utánvéttel (Utánvétes fizetés esetén vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!) , vagy bemutatótermünkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel vagy vásárlási utalvánnyal fizetheti.
 5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
 6. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az xVideo.hu és a MyActionCam nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes adatok menüpontban.

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon az info kukac myactioncam pont hu e-mail címen, vagy nyitvatartási időban a +36 (1) 788-8246-os telefonszámon. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.

Az xVideo.hu és a MyActionCam kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az xVideo.hu és a MyActionCam követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaszolgáltatása történhet az átvevő pontunkba (1012 Budapest, Lovas u. 10.) történő személyes visszajuttatással vagy bármely futárszolgálattal a fenti átvevőpontba történő visszaküldéssel. Az xVideo.hu és a MyActionCam technikai okokból postai csomagot nem tud fogadni, ezért postai úton a termék visszaszolgáltatása nem lehetséges. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfeleink ilyen irányú igényüket ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a GLS mindenkori díjtáblázata az irányadó:

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó már felbontotta.

Tájékoztatjuk, hogy szaküzleteinkben és internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki! Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat a következő telefonszámokon: +36 (1) 788-8246 vagy a következő e-mail címen: info kukac myactioncam pont hu.

Fizetési lehetőségek

Az Online áruházban megrendelt termékeket ellenértékét készpénzzel, előreutalással vagy az általunk kiállított vásárlási utalvánnyal egyenlítheti ki. Bankkártyát jelenleg nem áll módunkban elfogadni.
Utánvét esetén kizárólag készpénzzel fizethet, vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!

Az eladó adatai

 • Cégszerű megnevezése: Batta Group Kft.
 • Adószáma: 14445349-2-13
 • Cégjegyzékszáma: 13-09-122603
 • A székhely címe: 2310 Szigetszentmiklós, Szentmiklósi utca 10.
 • Bemutatóterem/telephely címe: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
 • Telefon: +36 (1) 788-8246
 • E-mail cím: info kukac myactioncam pont hu

Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat)

 • Címe: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
 • Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás: Munkanapokon 12-18 óráig.
 • Telefonszáma: +36 (1) 788-8246
 • Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás: Munkanapokon 12-18 óráig
 • Faxszáma: +36 (1) 799-4212
 • E-mail címe: info kukac myactioncam pont hu
 • Kötelező válaszadási idő faxon/e-mailen beérkezett megkeresésekre: 3 munkanap

Webáruház üzemeltetője

 • Cégszerű megnevezése: Programajanló Kft.
 • Adószáma: 23781845-2-13
 • Cégjegyzékszáma: 13-09-153482/4
 • A székhely címe: 2000 Szentendre, Kovács László u  45.
 • E-mail cím: kapcsolat kukac programajanlo.eu