Új TELEFONSZÁMUNK VAN : +36 (70) 656 7091 • H-P: 8:00 - 16:30 ÓRÁIG

Sisakrögzítő szett hosszított előre

xVideo » Sisakrögzítő szett hosszított előre

front-arm-pro-lamax-action-x-1
front-arm-pro-lamax-action-x-2
front-arm-pro-lamax-action-x
front-arm-pro-lamax-action-x-1front-arm-pro-lamax-action-x-2front-arm-pro-lamax-action-x

Sisakrögzítő szett hosszított előre

3 990 Ft

A sportolás közben készült felvételek most igazán különlegesek lesznek, ezzel a felcsatolható, sisakra tervezett kameratartóval. Az extrém sportok közben a mozgásokat egy teljesen új perspektívából lehet látni. Ezzel az eszközzel sportolás közben tudsz magadnak videókat, képeket készíteni.

3 990 Ft
Termék megosztása

Leírás

Az egyedi hajlított Lamax karral, lehetséges még több részletet, és akciót rögzíteni, mint más módon. Ezért ez a tartó rendkívül népszerű sportolók között- segít, hogy a néző átélje azt az érzést, amit a sportoló érezhet. A videóidból áradni fog az adrenalin.

Univerzális, az ívelt akasztó lehetővé teszi, hogy többet mutass magadból a környezetednek. A fejre rögzíthető tartó segítségével felvételeket tudsz készíteni, amelyek a videód vonzerejét fogják adni.

Minőség és kényelem

Az ívelt kar erős és tartós anyagokból készültek, amelyek könnyűek. Megfelelő használat mellett nem kell félned tőle, hogy a kar letörjön, leessen a sisakról. Köszönhetően a kiegészítő alkatrészeknek mint a botos tartó, biztonságos és tartós lesz. A tartó a látómező fölött helyezkedik el, ezért használata közben nem zavarja a használóját a kilátásban, és kiváló felvételeket lehet csinálni a horizontról. A rögzítési felvételek, és annak felhasználási módjai korlátozottak.

Ha a Lamax Front Arm-ot használja a felvétel készítéséhez, akár sisakon, akár máshol, száz százalékig biztos, hogy az eredmény fel fogja kelteni a barátai ismerősei figyelmét egyaránt.

Könnyű kezelhetőség

Helyezze fel a kart a sisakra vagy egy másik helyre,mert rengeteg felszerelés van amelyre a kart rögzítheted.

Könnyen felhajtható, és a sisakra csatlakoztatható, amit arra terveztek, hogy könnyen használható legyen a 3m-es szalag felhasználásával. Ez biztosítja, hogy a kamerát szilárdan a helyén tartsa. Emellett a kar könnyedén illeszkedik a további kiegészítőkhöz

Eszközök a csomagban :


1x LAMAX elülső kar
1x Íves csatlakozó
1 gyorscsatlakozó
2x csavarok a rögzítéshez
1x 3M matrica

Compatibility:
Cameras LAMAX ACTION X

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Elrejtés