Új TELEFONSZÁMUNK VAN : +36 (70) 656 7091 • H-P: 8:00 - 16:30 ÓRÁIG

Lamax Action X8 Electra Akció, Sportkamera

xVideo » Lamax Action X8 Electra Akció, Sportkamera

Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X7 Mira
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra
Akciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X7 MiraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 ElectraAkciókamera Sportkamera ; Lamax X8 Electra

Lamax Action X8 Electra Akció, Sportkamera

39 990 Ft

Full HD

 • 4k videó felbontás
 • LCD kijelző
 • Time-Lapse videó és fotó
 • Széles látószög
 • Wifi
 • HDMI
 • 24db tartozék
 • Autós mód
 • parkoló mód
 • végtelenített üzemmód
 • vízálló
 • 2db akkumulátor
39 990 Ft
Termék megosztása

Leírás

Prémium akciókamera nem prémium áron!

Szeretnél egy akciókamerát, ami nem kerül egy havi fizetésedbe?   Szeretnél minőségi akciókamerát, de nem szeretnél nagy összeget befektetni? Szeretnéd megörökíteni az emlékezetes pillanataid, azokat amikor szét árad a testedben az adrenalin, vagy amikor a legszebb helyeken nyaralsz vagy úszol?  Akkor ez az akciókamera lesz számodra a megoldás.

Lamax árszínvonal : A Lamax cég kitalálta azt a gyártási technikát, ami lehetővé teszi, hogy létrehozzanak egy prémium kategóriás akciókamerát mindezt egy GoPro ár töredékéért. Mint a legtöbb nagy márkánál sokszor nem a terméket fizetjük meg, hanem magát a márkát. Természetesen, egy bizonyos árszint fölött a minőség már-már szinte garantált. Viszont efölött a szint fölött már inkább a márka használatot fizetjük meg. A Lamax magas minőségi szinten dolgozik és a márkát nem kell kifizetni, ellentétben a GoProval.

Ár-érték arány: A Lamax Action X8 Electra akciókamera a Lamax gyártó cég felső kategóriás sportkamerája. Ezt a minőséget potom árért nyújtja a cég. A Lamax X7 Mira sportkamerához képest jobb képteljesítményt képes előállítani ez a sportkamera, valamint több kiegészítőt ad hozzá a Lamax cég. Ezen felül több funkcióval is rendelkezik.

Széleskörű használat: A Lamax Action X8 Electra bárhol, bárhogyan is használod, szelfi boton, búvárkodás közben 30 méterrel a víz alatt, vagy sisakon bringázás, motorozás vagy gördeszkázás közben, vagy bicikli, motor kormányán, mindig a legjobb és legszínesebb Full HD-s képminőséget fogja készíteni. A kiemelkedő 4k-s képminőség mellett, még 4x szeres lassításra is képes.

Stabilitás és strapabíróság: A Lamax Action X8 Electra akciókamerát úgy tervezték, hogy a legmostohább körülmények között is prémium képminőséget készítsen. Ezt biztosítja a masszív tervezés és a vízálló tok. Extrém körülmények között is képest felvételt készíteni 1080 FHD-ban, akár 720p-ben. A HD felbontásban 60 fps lehetővé teszi az elképesztő lassításokat. Sok konkurenciát teszteltünk és azt vettük észre, hogy ha elkezdtük fémnek vagy bármilyen anyagnak finoman ütögetni azonnal elkezdett szürke csíkokban vibrálni a felvétel. Ennél az akciókameránál ilyet nem tapasztaltunk. Ez is bizonyítja, hogy bármilyen körülmények között is a maximumot nyújtja a kamera.

Élőképes kijelző:  A Lamax Action X8 Electra akciókamera egy 1,5 colos LCD kijelzővel rendelkezik, így nem kell hozzá ezt külön beszerezni, mint sok konkurens kameránál és ez a kijelző mivel élőképet mutat, ezért megkönnyít a kamera beállítását és a felvételek visszanézését. Digitális képforgatással is rendelkezik az akciókamera.

Kamera csatlakoztatása okostelefonhoz: Olyan helyre raktad az akciókamerát, ahol nehezen elérhető? Nincs gond. Csupán összekel kötnöd az akciókamerád a telefonoddal. Az akciókamerába beépítettek wifit, ami lehetővé teszi egy alkalmazás segítségével, hogy a telefonodon keresztül irányítsd és kezeld a kamerát. Az alkalmazás Android és Ios operációs rendszereken egyaránt használható.

Kiegészítők: A legtöbb akciókamerát gyártó cég csupán egy vízálló tokot ad a kamerához. A Lamax az Action X8 Electra akciókamerájához több mint 24 kiegészítőt ad, ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen külön rohangálni és sok pénzért bevásárolni kiegészítőkből. Így rögtön elkezdhetjük használni az akciókamerát, bármilyen formában.

Fekete doboz: Ez az akciókamera képes, hogy az autókba, motorokon fedélzeti kameraként működjön. Egyre többen használják erre a célra, ugyanis ez biztosítja az ártatlanságunkat egy baleset esetén. Illetve elképesztő utazási felvételeket lehet készíteni ezen akciókamera segítségével.

Kamera funkciói:

Autós Mód: A módot bekapcsolva a kamera teljes körű fedélzeti kameraként használható. A kamera amint áramforrást kap bekapcsol és amint megszűnik az áramforrás kikapcsol a kamera automatikusan.

Folyamatos Felvétel: Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az akciókamerában microsd memóriakártya cseréje nélkül folyamatosan tudjunk felvételek készíteni. Ezt úgy teszi lehetővé ez a funkció, hogy a legrégebbi felvételt automatikusan kitörli. Ezt a funkciót az akciókamerán manuálisan lehet ki és be kapcsolni.

Parkoló Mód: Ez a funkció tulajdonképpen az akciókamerát az autó, motor szemévé alakítja. Az akciókamera automatikusan elindítja a felvételt, ha ütközést vagy különös mozgást érzékel.

Mozgás Érzékelés: Ennek a funkciónak a segítségével az akciókamera érzékeli a lencséje előtt történő mozgást és bekapcsolja a felvételt, hosszabb mozdulatlanság esetén a felvétel és a kamera leáll.

Késleltetett Felvétel Leállítás: Amennyiben az akciókamera nem kap áramot, akkor beállítható, hogy ne azonnal, hanem 20 másodperc késleltetéssel kapcsolja ki a kamerát.

Fájl Zárolás: Félsz, hogy véletlenül letörlöd a kedvenc felvételeid? Akkor ez a funkció segíteni fog. Ugyanis enne ka funkciónak köszönhetően beállíthatjuk hogy véletlenül se tudjunk letörölni semmit az akciókameránk memóriájából.

Webkamera: Nincs webkamerád, de szeretnél beszélgetni a barátaiddal, szüleiddel, barátnőddel online élőképpel? Azonban nem szeretnél erre külön kamerát vásárolni? Akkor ez az akció kamera a hasznodra lesz, ugyanis alkalmas arra, hogy számítógéppel összekötve webkameraként is használd és jóval szebb képet ad, mint egy sima webkamera.

Manuális beállítások: A legtöbb akciókameránál a beállítások zöme automatikus, ami ugyan kényelmessé teszi a felvétel készítést, azonban van az a pont, amikor igenis kellenek a manuális beállítások. A Lamax az Action X8 Electra akciókameráját úgy rakta össze, hogy lehessen kézzel állítani ISO-t, Expozíciót, élességet, fehéregyensúlyt, szín szűrőket. Ezzel a legprofibb beállításokkal készíthetünk felvételeket a kameránkkal.

Fotó Mód: A sima fotózási funkció mellett az  X8 Electra sportkamerával sorozatfelvételre is van lehetőségünk 3-10 képet képes készíteni egy másodperc alatt.

Time-Lapse Mód: A kamera képes time-lapse felvételre utólagos szoftver szerkesztés nélkül, így azonnal megoszthatja a dagály vagy a felhők változását a barátaival.

Könnyű és kompakt: A kamera mindösszesen 63g és a méretei 59.2 x 41 x 24 mm. Így bárhova magunkkal vihetjük és tartani is könnyű kézben vagy fejen ( sisakon) egyaránt.

Akkumulátor:  A Lamax az Action X8 Electra Akciókamerájához két db, egyenként 900mAh Li – Ion akkumulátort ad. Az Akkumulátorok egyenként kb 90 perces felvételt tesznek lehetővé az akciókamerával, így a két akkumulátorral összesen 180 perc vehető fel.

Csatlakozás: A Lamax X8 Electra sportkamera rendelkezik többet között; Wifivel, HDMI-vel, Micro USB 2.0-val, Mikro SDHC-val.

A csomag tartalma:

 Full HD akció kamera LAMAX ACTION X8 Electra
• Vízálló ház
• Biciklis tartó
• Kamera keret
• Gyors csat J alakú
• Gyors csat
• Csíptetős tartó
• Öntapadós tartó
• Öntapadós tartó tripod anyával
• 3-tengelyű adapter (3 részes)
• Töltő
• Tripod állvány adapter
• Tripod csavaros rögzítő
• Tépőzáras rögzítők
• 3M kétoldalú ragasztócsík (2db)
• USB kábel
• Li-ion akku (2 db)
• Tartalék ház fedél
• Gyorskötöző
• Drótkötél
• Mikroszálas kendő
• Használati útmutató

Lamax Action X8 Electra Akció, Sportkamera paraméterei:

LCD­ 1,5 palce
Lencse A+++ HD 170º os széles látószögű lencse
Menü nyelv Cseh, Angol, Német, Francia, Szlovák, Lengyel, Magyar, Szlovén, Lett, Litván, Szerb
Videó felbontás 4K 10 sn./s, 2,7K 15 sn./s, 1440p 30 sn./s, 1080p 60 sn./s, 1080p 30 sn./s, 720p 120 sn./s, 720p 60 sn./s
Videó formátum MOV
Videó codec H.264
Fotó felbontás 4000 x 3000, 3264 x 2448, 2816 x 2112
Fotó módok normál / sorozatfelvétel / önkioldó / időzített fotó / időzített felvétel
Csatlakozás WiFi, Micro USB 2.0, HDMI
Akku kapacítás 2 x 900 mAh
Akkuidő Full HD videó 1080p / kb. 2x 90 perc
Idő a teljes töltöttségig kb. 2 óra
Operációs rendszer kompatibilitás Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / MacOS
Kamera méretek 59,2 x 41 x 24 mm
Súly akkuval együtt 63 g
Súly tokkal együtt 118 g

 

Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj az oldalon található email címünkön, vagy hívj a szintén az oldalunkon található telefonszámunkon!

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Elrejtés