Új TELEFONSZÁMUNK VAN : +36 (70) 656 7091 • H-P: 8:00 - 16:30 ÓRÁIG

Könnyű mellpánt

xVideo » Könnyű mellpánt

prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x-1
prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x-2
prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x-3
prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x
prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x-1prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x-2prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x-3prsni-drzak-odlehceny-pro-lamax-action-x

Könnyű mellpánt

7 790 Ft

Ezzel az egyedülállóan könnyű testpánt kameratartóval egy teljesen más szögből veheti fel videóit. Extrém kényelmesre lett tervezve, hogy ne akadályozza a mozgásban, de közben olyan felvételeket készíthet, amiket más eszközzel nem tudna.

7 790 Ft
Termék megosztása

Leírás

A testpánt kameratartóva a felvételkészítés egy teljesen új szintjét kínálja. A tartó adta lehetőségek meglehetősen széles skálán mozognak: videózhat biciklizés, síelés, motocross-ozás közben, vagy akár miközben egy vadvízű folyón evez lefelé…csak az Ön képességei és a képzelete szabhat határt. Az előzőekben említett videó szög miatt a felvétele igazán magával ragadóvá válik. Az eredmény egy videó, amiben rengeteg az adrenalin, az akció, a mozgás, és még csak a kormányt  vagy a síbotot sem kell elengednie hozzá.

Minőség és kényelem

A kényelmes, könnyen beállítható pántok a testén lehetővé teszik, hogy szabadon és akadálytalanul mozoghasson. Minőségi anyagokból készültek, és kiválóan illeszkednek bármilyen ruházathoz.

A csomag tartalma:

1x testpánt
1x LAMAX tartó
1x tároló táska

Kompatibilis:

LAMAX ACTION X

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Elrejtés