Új TELEFONSZÁMUNK VAN : +36 (70) 656 7091 • H-P: 8:00 - 16:30 ÓRÁIG

DELUXE Tapadókorongos tartó

xVideo » DELUXE Tapadókorongos tartó

prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-1
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-2
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-3
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-4
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-5
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-6
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-7
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-8
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x
prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-1prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-2prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-3prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-4prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-5prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-6prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-7prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x-8prisavny-drzak-deluxe-pro-lamax-action-x

DELUXE Tapadókorongos tartó

11 990 Ft

Deluxe tapadókorongos tartó LAMAX ACTION X akció kamerákhoz. Szerelheted a szélvédőre vagy bármilyen más sík vagy sima felületre, mint a motorháztető, kerékpáros sisak, motorkerékpár, műanyag vagy márvány, így a lehetőséged lesz csodálatos felvételeket készíteni szokatlan helyeken. A konzol lehetővé teszi, hogy a kamerát bármely helyzetben, bármilyen szögben rögzítsd.

11 990 Ft
Termék megosztása

Leírás

 Tapadókorongos LAMAX ACTION X akció kamerához. Szerelheted a szélvédőre vagy bármilyen más sík vagy sima felületre, mint a motorháztető, kerékpáros sisak, motorkerékpár, műanyag vagy márvány, így a lehetőséged lesz csodálatos felvételeket készíteni szokatlan helyeken. A konzol lehetővé teszi, hogy a kamerát bármely helyzetben, bármilyen szögben rögzítsd. A szívó tapadókoronggal zökkenőmentesen rögzítheted az eszközt a motorháztetőre vagy a kerékpáros sisakra és egyéb sportfelszerelésekre valamint tökéletesen tapad üvegre, műanyagra, márványra és egyéb anyagokra. A rugalmas kialakításának köszönhetően a kamera mindig pontosan beállítható. A tartó elég erős ahhoz, hogy szokatlan helyekre is fel tudjuk szerelni, mint például egy hajó, vagy egy könnyű repülőgép szélvédője. Köszönhetően az egyszerű tapadókorongnak, a csatolás gyors és egyszerű.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Elrejtés